RANA

RANA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 949 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Rana. Meer weten? Ontdek meer

1 mei 2022 om 19:50 heel lekker en mooi op tijd,maar de broodjes en de groenten ertussen worden steeds kleiner en minder vinden we.
26 apr 2022 om 19:38 Absoluut de moeite waard!
25 apr 2022 om 20:22 De gekozen bezorgtijd werd na betaling van de bestelling met 50 minuten verlengd en zijn toen maar zelf gaan afhalen om het maar op tijd te hebben.
24 apr 2022 om 20:11 Na ruim 2, 5 uur na mijn bestelling wordt pizza geleverd . Bezorging is bijzonder lang wachten. Pizza was goed, niet echt warm meer. Niet heel enthousiast.
24 apr 2022 om 20:01 120 minuten moeten wachten
24 apr 2022 om 19:25 Er mocht meer feta op de kapsalon hawaiï aangebracht worden. Voor de rest niks te klagen over het eten!
18 apr 2022 om 20:09 Ondanks verkeerde levering (can happen), supersnel en goed opgelost. Het was lekker. Bedankt!
6 apr 2022 om 22:46 Te weinig saus onder kapsalon, enkel in hoekjes van bakje. Bakje niet vol.
6 apr 2022 om 11:46 De bezorging via takeaway is ronduit slecht. Nu de 3de keer dat dit gebeurt van de 3 keer dat ik via takeaway bestel. Bestelling geplaats om 18u40, levering verwacht om 20.01. Gebelt om 20u45 levering om 21u30. Uitleg hetzelfde als elke keer. Drukte
4 apr 2022 om 10:40 Het eten was heel lekker. Levering duurde langer dan we gewoon zijn, maar tijdens een carnaval weekend is het natuurlijk extra druk. Top restaurant.
3 apr 2022 om 21:27 It has been more than 2 hrs and we still haven’t received the food though this came to review. We also cannot contact Rana.
23 mrt 2022 om 0:20 Super